26 Aralık 2011 Pazartesi

TOPLAYIN ŞU KÖPEKLERİ

Pazar günü hava açık ve güneşliydi çocuklarımı alıp Büyükçekmece sahiline indim,insanlar sahil boyunca yürüyor günün tadını çıkarıyorlardı.
Bende çocuklarla birlikte sahilde yürümeye başladım fakat doğru dürüst yürümek ne mümkün sağa sola zikzaklar yaparak yürümek zorunda kaldım.
Sebep ?

Sebep,sahil boyunca başı boş bırakılan köpekler,köpekler yüzünden doğru dürüst yürüyemiyorsunuz.
Birçok insan ellerinde köpekleriyle sahil turu atıyor,başı boş bırakılan köpeklerde kendi sınırları içinde diğer köpekleri görmek istemediği için olsa gerek havlayıp,saldırmaya teşebbüs ediyorlar,hele içlerinde dırızman gibi olanlar dahada ürkütücü,çocuklar hatda yetişkinler bile korkuyor.
Elli metre yürüyorsunuz karşınıza köpek çıkıyor yolunuzu deyiştirmek zorunda kalıyorsunuz,başka bir taraftan yürüyelim derken biraz sonra başka köpekler karşınıza çıkıyor,çocuklar yine korkuyor tekrar yolunuzu deyiştirmek zorunda kalıyorsunuz yahu Allah aşkına belediye İnsanlara köpeklerden daha fazlamı önem veriyor B.çekmecenin sahibi köpeklermi,bizlermi anlayamadım.Aynı sıkıntı okula giderkende yaşanıyor her caddede mutlaka köpek var,çocuklarımızın özgürlüklerini kısıtlamaya kimin ne hakkı var ?
Birkaç sözümde kendini bilmez bazı köpek sahiplerine,içinizde insana saygısı olmayan,köpeğine deli gibi sarılan,köpeğine insanlardan daha çok sevgi,merhamet ve saygı gösterenler var yahu kardeşim,önce insanı sevin sizlerde insansınız tabiî ki hayvanlarıda sevin ama önce insan.
Birileri köpeklerden rahatsızlığını bildirse hemen onu hayvan düşmanı olarak görür,ön yargı ile türlü hakaretler edersiniz,aslında karşınızdaki insan sizden daha fazla hayvan sevgisine sahiptir ama damarınıza basılınca o insanı düşman gibi görmek niye anlamış değilim.
Büyükçekmece sahilinde artık başı boş köpek görmek istemiyorum,bu semtin sahibi biziz bundan sonra  bu yolda mücadele verip bu köpekleri sokaklardan ve sahil boyundan kaldırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım köpekleri çok istiyorsanız evinizde birlikte olun yada ormana gidin daha fazla insanları rahatsız etmeyin.

 HALKIN ARASINDA KÖPEK GEZDİRMEK B........K YEMENİN ARAPÇASI






YARADANI SEVİN YARADANDAN ÖTÜRÜ AMAAAAAA YARATILMIŞLARIN EN MÜKEMMELİ OLAN İNSANI DAHA ÇOK SEVİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder